Doprava a balné od 45 Kč. Odesíláme nejpozději následující pracovní den. Od srpna posíláme i na Slovensko.
Kód: 902009 900009 Zvolte variantu | Značka: Camellus

Sirup Camellus Klasik Zlatobýlový

Neohodnoceno
90 Kč 148 Kč od 90 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta:
Můžeme doručit do:
26.11.2024 26.11.2024 Zvolte variantu
Kategorie: Sirupy klasik

Celík zlatobýl je v našich končinách poměrně častá rostlina. Roste na loukách, v zahrádkách i na rumištích. Nese stovky zářivě žlutých květů lákajích včely i motýli. Traduje se, že pokud roste blízko obydlí, budou ti, kteří v něm žijí zahrnuti štěstím. Zlatobýl je jednou z našich tradičních léčivek a ručně vyráběný sirup z něj je požitkem. Do sirupu nebyla přidána žádná barviva ani konzervanty.

A jak si náš sirup nejlépe připravit?

Zlatobýlový sirup si nejlépe vychutnáte v poměru 1:8 při míchání s čistou nebo minerální vodou. Výborná je letní osvěžující limonáda podávaná s kousky ananasu nebo plátky citronu. Zimní teplý nápoj můžete vychutnávat s pomeranči. Dle chuti! Pro více nápadů na jeho přípravu, navštivte sekci Recepty.

Před použitím sirup lehce protřepejte, abyste nepřišli ani o trochu z jeho chuti. Pokud se v lahvi objeví kal, je čistě přírodního původu a na kvalitu vašeho nápoje nebude mít žádný vliv.

Jak sirup uchovat?

Náš sirup neobsahuje konzervanty, a proto je potřeba jej po otevření skladovat v lednici a spotřebovat do 1 měsíce. Zavřená lahev si nejlépe uchová svoje vlastnosti skladováním v temnu při teplotě do 25 °C.

Co náš sirup obsahuje?

Cukr, bylinný extrakt 46,5 % (voda, sušená nať zlatobýlu obecného 4,6 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová).

Ve 100 ml tak získáte: energetická hodnota 1187 kJ/279 kcal, tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 69 g, z toho cukry 69 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g.

Sirupy neobsahují alergeny uvedené v seznamu alergenů v příloze č. II k nařízení (EU) č. 1169/2011. Osobám citlivým na danou bylinu sirup nedoporučujeme.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: