Doprava a balné od 45 Kč. Odesíláme nejpozději následující pracovní den. Od srpna posíláme i na Slovensko.
Kód: 213 | Značka: Camellus

Sirup Camellus Klasik Hřejivé objetí 0,5l

Neohodnoceno
148 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Kategorie: Sirupy klasik

Sirup Hřejivé objetí vás překvapí úžasnou kombinací několika exotických druhů koření doplněných o mátu a šťávu s dužninou z čerstvého zázvoru. Zvláště v jeho horké variantě vyniknou nádherné vůně kardamomu, skořice nebo badyánu. Vše dokreslí se svou lehkou štiplavostí kořen zázvoru. Nechte se s tímto výjimečným sirupem unášet vůní dálek a sněte svůj sen o tajemném Orientu. Zaručujeme vám, že tento neobyčejný nápoj vás chladnými určitě nenechá.

A jak si náš sirup nejlépe připravit?

Hřejivý sirup plný exotických chtí a vůní koření si nejlépe vychutnáte v poměru 1:8 při míchání s čistou neno minerální vodou. Je velmi chutný zejména jako horký nápoj, který nechá vyniknout bohatou škálu použitých přísad. Nic ale nebrání tomu, udělat si z něj opravdu originální limonádu. Pro více nápadů na jeho přípravu, navštivte sekci Recepty.

Před použitím sirup lehce protřepejte, abyste nepřišli ani o trochu z jeho chuti. Pokud se v lahvi objeví kal, je čistě přírodního původu a na kvalitu vašeho nápoje nebude mít žádný vliv.

Jak sirup uchovat?

Náš sirup neobsahuje konzervanty, a proto je potřeba jej po otevření skladovat v lednici a spotřebovat do 1 měsíce. Zavřená lahev si nejlépe uchová svoje vlastnosti skladováním v temnu při teplotě do 25 °C.

Co náš sirup obsahuje?

Složení: cukr, bylinný extrakt 46,5% (voda, regulátor kyselosti: kyselina citronová, máta, kardamom, skořice, muškátový oříšek, badyán, hřebíček), šťáva a dužnina z čerstvého zázvoru (3,2%).

Ve 100 ml tak získáte: energetická hodnota 1069 kJ/251 kcal, tuky 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 63 g, z toho cukry 61 g, bílkoviny 0,5 g, sůl 0 g.

Sirupy neobsahují alergeny uvedené v seznamu alergenů v příloze č. II k nařízení (EU) č. 1169/2011. Osobám citlivým na danou bylinu sirup nedoporučujeme.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: