Doprava a balné od 45 Kč. Odesíláme nejpozději následující pracovní den. Od srpna posíláme i na Slovensko.
Kód: 902019 900019 Zvolte variantu | Značka: Camellus

Sirup Camellus Klasik Heřmánkový

Neohodnoceno
90 Kč 148 Kč od 90 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta:
Můžeme doručit do:
26.11.2024 26.11.2024 Zvolte variantu
Kategorie: Sirupy klasik

Marunka, harmaníček, kamilka…… heřmánek pravý má mnoho jmen a má také mnohé využití. Je to velmi ceněná bylinka, která se například ve Skandinávii stala dokonce posvátnou a je uctívána jako symbol slunce. My jsme trochu toho slunce uzavřeli do lahve, bez barviv, bez aromat – prostě čisté tak, jak ho příroda stvořila. Zkuste ho třeba jako harmonizující limonádu nebo jemný dětský čaj.

 A jak si náš sirup nejlépe připravit?

Jemná a opojná chuť heřmánkového sirupu nejlépe vynikne v poměru 1:8 při míchání s čistou neno minerální vodou. Je tedy skvělý pro přípravu studených nápojů v rozmanitých obměnách, ale i jako teplý nápoj. Připravit třeba jemný dětský čaj tak bude hračka! Pro více nápadů na jeho přípravu, navštivte sekci Recepty.

Před použitím sirup lehce protřepejte, abyste nepřišli ani o trochu z jeho chuti. Pokud se v lahvi objeví kal, je čistě přírodního původu a na kvalitu vašeho nápoje nebude mít žádný vliv.

Jak sirup uchovat?

Náš sirup neobsahuje konzervanty, a proto je potřeba jej po otevření skladovat v lednici a spotřebovat do 1 měsíce. Zavřená lahev si nejlépe uchová svoje vlastnosti skladováním v temnu při teplotě do 25 °C.

Co náš sirup obsahuje?

Cukr, bylinný extrakt 46,5 % (voda, sušené květy heřmánku pravého (4,6%), regulátor kyselosti: kyselina citronová).

Ve 100 ml tak získáte: energetická hodnota 1187 kJ/279 kcal, tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 69 g, z toho cukry 69 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g.

Sirupy neobsahují alergeny uvedené v seznamu alergenů v příloze č. II k nařízení (EU) č. 1169/2011. Osobám citlivým na danou bylinu sirup nedoporučujeme.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: